Sistemi për termine online për vulë Apostile dhe Legalizuese në Ministrinë e Punëve të Jashtme

Termini mund të caktohet vetëm për një person duke shënuar emrin, mbiemrin dhe numrin personal.

Printimi i terminit nuk është i domosdoshëm (mund ta fotografoni për përdorim tuajin).

Vëmendje: Ministria e Punëve të Jashtme nuk vulos asnjë dokument për shtetin e Gjermanisë dhe Kanadasë.

Nuk pranohen pale pa termine.

Gusht 2022
Hën
Mar
Mër
Enj
Pre
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30
31
1
2
SQ