Sistemi për termine online për vulë Apostile dhe Legalizuese në Ministrinë e Punëve të Jashtme

Termini mund të caktohet vetëm për një person duke shënuar emrin, mbiemrin dhe numrin personal.

Printimi i terminit nuk është i domosdoshëm (mund ta fotografoni për përdorim tuajin).

Vëmendje: Ministria e Punëve të Jashtme nuk vulos asnjë dokument për shtetin e Gjermanisë dhe Kanadasë.

Nuk pranohen pale pa termine.

Qershor 2022
Hën Mar Mër Enj Pre
3031123
678910
1314151617
2021222324
272829301
SQ